Prodej řadového rodinného domu v Soběslavi, 103 m2 se zahradou 212 m2

6.900.000 ,-
uvedená cena je včetně kompletního právního servisu
Celkem 15 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Jana Plačeková
telefon: +420725915098
placekova.reality@gmail.com

Prodej řadového rodinného domu v Soběslavi, 103 m2 se zahradou 212 m2

6.900.000 ,-
uvedená cena je včetně kompletního právního servisu
Popis nemovitosti:

Nabízíme prodej řadového rodinného domu se zahradou o dispozici 5+1 v Soběslavi. V prvním patře se nachází zádveří s vestavěnými skříněmi, chodba s přístupem do suterénu a dřevěné schodiště do vyššího patra, dále kuchyně, jídelna se vstupem na zahradu, obývací pokoj a samostatné WC. Jídelna je oddělena od obývacího pokoje pomocí shrnovacích dveří. Ve druhém patře naleznete tři ložnice, z nichž dvě jsou se vstupem na balkón. Dále se zde nachází koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápěn je pomocí plynového kotle s novými rozvody po domě. V zimním počasí, nebo jen pro příjemnou atmosféru si lze zatopit v krbových kamnech, které se nacházejí v obývacím pokoji, hned vedle jídelny. I když je dům v původním stavu je velmi udržovaný. V roce 2011 – 2013 proběhla částečná rekonstrukce domu, kdy došlo k výměně plynového kotle, včetně rozvodů, rekonstrukce koupelny se sprchovým koutem, nové kuchyňské linky, položení dlažby v celém prvním patře domu a v garáži zhotovení lité podlahy, renovace dřevěného schodiště, výměna oken a vstupních dveří, izolace a položení nové dlažby na všech balkónech a terase. Ve sklepních prostorách je zbudována sauna pro 4 osoby. Celý dům je kompletně podsklepen, tudíž je zde místo pro dílnu, prádelnu, garáž a saunu.
Nedílnou součástí domu je zahrada, na kterou lze vejít dvěma vstupy, ze suterénu – garáže a z jídelny přes terasu. Na zahradě se nachází skleník, zděné posezení s udírnou a v zadní části zahrady je zděná kůlna pro skladování zahradního náčiní a nábytku. Zde je také menší sklípek pro uchování brambor a jablek. K zalévání zahrady je využívána voda z vlastní studny na pozemku. Zahradu lze tedy využít jak k pěstování ovoce i zeleniny, tak i k relaxaci, či pro setkání s přáteli.
Nemovitost lze financovat hypotékou. Pro více informací, či zaslání více fotografií volejte makléře.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
JP4411
Operace:
Prodej
Adresa:
Soběslav
U Jatek
K nastěhování od:
1.9.2024
Plocha pozemku:
315 m2
Plocha zastavěná:
103 m2
Plocha podlahová:
309 m2
Plocha sklepa:
103 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Betonová
Stáří objektu:
1975
Rok rekonstrukce:
2013
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 15' 39.284"N, 14° 42' 18.115"E

Potřebujete prodat nebo pronajmout nemovitost?
Obraťte se na nás

Pomůžeme vám

Naší předností je dokonalá znalost regionu a individuální osobní přístup ke každému klientovi.

Chcete-li koupit, prodat či pronajmout jakoukoli nemovitost, obraťte se na nás a my budeme Vaši zakázku úspěšně realizovat. Poskytneme Vám ty nejkvalitnější a nejkomplexnější služby, včetně vypracování veškerých potřebných smluv, renomovaného právního servisu, znaleckého posudku, vkladu do katastru nemovitostí a dalších potřebných úkonů nutných k převodu nemovitosti.



Mám zájem o spolupráci